Skulle det være et hus?

Ja tak!

Lejligheden var til salg på nettet i 13 dage, så var den solgt! På de 13 dage havde vi 2 x åbent hus og et hav af fremvisninger, samtidig med, at vi havde travlt på arbejdet og Veronica fik skoldkopper (så vi var nødt til nærmest at lave vagtplaner for os selv og bedsteforældrene). Det var lige ved at tage livet af mig.

Vi har skøjtet om det samme hus i umindelige tider, fordi vi ikke har kunne blive enige med sælger om prisen. Til sidst sluttede den ved, at vi først ville se, hvor meget vi kunne få for lejligheden før vi evt ville give den fulde pris for huset. Samtidig har vi naturligvis også set på andre huse (bla fordi vi jo skulle foretage os et eller andet mens der var åbent hus hjemme hos os selv), og mens vi har været interesseret i det her hus, er priserne på andre huse altså steget helt uhyrligt.

Så da vi blev tilbudt en fin pris for lejligheden, klappede vi til på huset. Og vi spilder altså ikke tiden nu. D. 15. oktober får vi nøglerne til huset og 1. november skal vi være ude af lejligheden.

Så om en måneds tid bor bypigen her altså i en forstad. Meget mærkeligt at tænke på!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s