Guld, glimmer og bling

Selvom jeg er blevet mere afdæmpet med alderen, har jeg nok altid mere kørt farver og striber-stilen end den skandinaviske, sorte, minimalistiske stil. Men bare fordi man selv ligner et juletræ, behøver ens barn jo ikke at gøre det. Bortset fra, at det er svært pludselig at skifte stil, bare fordi det gælder et barn, og derfor kommer Veronica og jeg måske ind i mellem til at ligne et lidt bling-bling-agtigt makkerpar.

Det er også en af årsagerne til, at det er så skønt at rejse: for i udlandet er man ikke nødvendigvis den der ser mest glimmer-agtig ud. Faktisk er man sjældent det. I Berlin kan man feks møde de der trophy wife-agtige typer der består af 55% menneske, 35% plastic og 10% pailletter

En dag, da vi var dernede i starten af december, var jeg et lille stykke ude af bling-skalaen med guld-agtig frakke og guld-agtige støvler og Veronica i hue med glimmer. Men vi blev TOTALT out-paillettet af et par, hvor mor var i pels fra livet og op og paillet fra livet og ned, mens datteren var i paillet fra top til tå.

Advertisements
This entry was posted in Familie, Fashion, Shopping, Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s