Det smukkeste barn i verden

Efter Veronica kom til verden var vi på hospitalet nogle dage, og da vi skulle hjem, fortalte vores sygeplejerske en historie om en tidligere indlagt. Der havde været forskellige ting ved det her nyfødte barn (som ellers var helt raskt og som det skulle være) som gjorde, at det ikke var det kønneste barn i verden. Barnets moder var fuldstændig forgabt i barnet og syntes, det var det smukkeste barn i verden. Senere så hun billederne af barnet og var helt overrasket over, at det ikke var helt så smukt som hun huskede*

Veronica lignede – kan jeg se på billeder – lidt en vred havenisse da hun kom ud af min mave, men for Mads og jeg var hun bare det smukkeste barn i verden. Og det er hun stadig, selvom jeg godt er klar over, at alle andre ikke altid vil være enige med mig.

For mig er skønhed subjektivt, og jeg synes det er så smukt og fantastisk, at vi i os som mennesker har denne her biologiske kode der gør, at uanset hvordan barnet ser ud, så er det for os det smukkeste og mest vidunderlige der findes.

*Jeg fik lidt den tanke, at sygeplejersken måske ikke havde syntes, Veronica var den smukkeste i verden til at starte med, og det kunne hun måske godt have ret i, men det var skideligemeget, for i mine øjne var Veronica helt som hun skulle være.

Advertisements
This entry was posted in Familie, Love, Nostalgi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s