Offentlig amning: get used to it

Lige da Veronica var kommet til verden fik jeg at vide, at jeg skulle vænne mig til at amme ude i offentligheden, for det var en del af at være mor.

Nu, 6 måneder inde i moderskabet, har jeg stadig ikke vænnet mig til at amme offentligt. Jeg har dog været nødt til det ind i mellem (den helt klassiske model: med storskrigende barn der bare ikke vil stoppe med at græde og svedig, panikagtig mor, indtil der kommer gang i noget amning), og jeg har pludselig fået øjnene op for de der strandede kvinder der sidder diskret og ammer i parker og butikscentre.

Men igen: jeg er ikke vild med offentlig amning. Det handler dels om blufærdighed. Der er altså ingen naturlov der siger, at bare fordi man er mor så, bliver man VILD med totalt eksponeret offentlig amning (heller ikke efter 4. barn i følge en veninde). Dels handler det om, at det altid har været enormt fysisk ubekvemt. Ude på diverse parkbænke og på caféer er der bare ikke lige så mange puder som hjemme i min sofa og så er det blevet vanskeligt for Veronica og jeg.

Heldigvis gider Veronica godt spise af flaske når vi er ude og jeg er LYKKELIG for det. Hun kan sågar ligge i barnevognen og suge i sig, og jeg har altså endnu ikke mødt nogen der kunne gå og amme samtidig.

Så mht at vænne sig til at amme offentligt: jeg tror, løbet er kørt

Advertisements
This entry was posted in Familie, Food, Health, Love and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s