Julepynt

Jeg havde engang en plan om, at alt mit julepynt (i hvert fald til juletræet) skulle holdes i sølv og blåt. Og jeg gjorde mig store anstrengelser for at finde juletræspynt i blåt (det var svært på det tidspunkt). Nå, men så gik der Neiiiiiii! hvor er den flot!!! i den, og alt der var flot var ikke nødvendigvis blåt eller sølvfarvet, så nu er julestadsen mere ovre i det multifarvede uden en overordnet plan.

Jeg ved ikke, om det er rigtigt, men jeg har en fornemmelse af, at man i UK giver den lidt mere gas med glimmeret på julepynten (Har I set juleafdelingen i Harrods? Det er lige så man får migræne af al den glimmer!), så jeg lurede lige lidt på M&S’ online julepyntsafdeling. Jeg overvejer at klikke nogle stofbleer hjem der ikke ligner alle andres, og så kunne man jo samtidig lige se, om der var noget julepynt man ikke kunne leve uden.

Og det var der søreme!

Jeg har svært ved at se, hvordan vi kommer igennem årets jul (og faktisk også alle fremtidige jule) uden en julekugle der markerer, at julen 2014 var Veronicas første jul:

Skærmbillede 2014-10-31 kl. 00.36.22

Advertisements
This entry was posted in Familie, Shopping and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s